Konferencia                         Pszichoterápiás Tanács                        Facebook
Copyright 2018 MASZKPTE 

Letölthető Képzési Rend

INDULÓ SZEMÉLYKÖZPONTÚ PSZICHOTERÁPIÁS/TANÁCSADÓI MÓDSZERSPECIFIKUS KÉPZÉSEK
a Képzési Rend szerint:

Kérjük olvassák el a részletes tájékoztatókat!

Személyközpontú kiképző csoport indul 2023 februárban, Budapesten
Dr.Pintér Gábor  klinikai és pszichoterapeuta szakpszichológus és Pataky Krisztina pszichológus személyközpontú tanácsadó  teljes személyközpontú módszerspecifikus kiképző programot indít.

A képzés a Magyar Személyközpontú Pszichoterápiás és Tanácsadási Egyesület keretében és tanulmányi rendje szerint  folyik, s orvosok és pszichológusok számára egyben a pszichoterápiás szakképzés teljes személyközpontú módszerspecifikus fázisa lehet. Pszichoterapeuták számára "személyközpontú pszichoterapeuta" , másoknak "személyközpontú tanácsadó" végzettséget ad. A tanfolyam elemei: sajátélményű önismereti csoport  150 óra, pszichoterápiás tréning, elmélet, szupervízió (250 óra), közben esetvezetések, majd esetdolgozat, vizsga.

Általában havonta egy alkalommal, keddi teljes napokon (10 munkaóra) leszünk együtt  + néhány intenzív blokkban.  A tanfolyam a képzési rend szerint halad.  Pszichoterapeuta jelöltek,  rezidensek, mentálhigiénikusok, szakpszichológusok,  illetve orvosok és pszichológusok és egyéb segítő foglalkozásúak  jelentkezését várjuk! Néhány végzős egyetemi hallgató számára is biztosítunk helyet.

Korlátozott számban csak a 150 órás személyközpontú önismereti csoportra is lehet jelentkezni!

Előzetes regisztráció az alábbi űrlapon lehetséges szakmai - végzettségi adatokkal és ehhez kapcsoltan rövid motivációs levéllel. Az első interjúkra januárban kerül sor.


Érdeklődni a patakykriszt@gmail.com email címen lehetséges.

Kiképzőink

Kiképző pszichoterapeuták: Dr. Bajza Yvonne, Dr. Kovács Dóra, Dr. Pintér Gábor, Dr. Ratkóczi Éva, Rózsa Ildikó, Dr. Tóth Erika, Prof. Dr. Tringer László
Személyközpontú kiképzők: Dr. Szászné Bán Judit, Dr. Draskóczy Magda, Dr. Speer Józsefné, Török Iván

A képzésbe meghívott személyközpontú csoportvezetők: Ajtay Gyöngyi, Imre Gábor, Kostyalik János, Dr. Klein Izabella, Pataky KrisztinaKedves Tagtársunk, Kedves Jelentkezők!

A Magyar Személyközpontú Pszichoterápiás és Tanácsadási Egyesület Tanulmányi Bizottságának állásfoglalása az Egyesület hallgatói és oktatói számára:
A módszerspecifikus személyközpontú képzésben a hatályos járványügyi intézkedések alapján, május 24-től vissza lehet térni a kontaktóra megtartására. Ettől a dátumtól kezdve ismét indítható személyközpontú kiképző csoport önismereti blokkal.
Kérjük, hogy a visszaállás, a hallgatók és az oktatók igényeit figyelembe véve biztonságosan, a jelenlegi járványügyi rendelkezéseket betartó módon történjen!
Köszönjük a türelmet és a kitartást módszerünk és oktatóink mellett!

Dr. Tóth Erika Hajnalka elnök
az Elnökség és a Tanulmányi Bizottság nevében